Hva er Gestaltcoaching?

Gestaltcoaching er gestaltterapi light. Gestaltterapi er samtaleterapi forankret i eksistensialisme, fenomenologi og gestaltpsykologi. Coaching bruker de samme teorier og teknikker, men fokuserer på arbeids- og organisasjonsliv, jobb og studier.

I gestalt er tanken at du sitter på alle svarene selv, du er bare ikke bevisst på det enda. Ved å tenke holistisk og koble sammen kropp, tanker og følelser kan vi utforske hvordan det er å være deg akkurat nå og på den måten se mulighetene for utvikling. Dette er Beissers paradoksale endringsteori; Det er først når vi blir den vi er vi har mulighet til å gjøre noe nytt.

Vi påvirker og blir påvirket av andre mennesker og omgivelser. Varhet på dette og hvem vi blir i møte med andre og i forskjellige situasjoner gir oss mulighet til å ta kloke og veloverveide valg.

Hva kan jeg hjelpe med?

Jeg kan hjelpe med lederutvikling, måloppnåelse, konfliktløsning, endringer og vanskelige avgjørelser for å nevne noe. Du trenger heller ikke ha noe konkret du ønsker å jobbe med, coaching kan være nyttig for å bli litt bedre kjent med deg selv og ditt potensiale.

Enten om du ønsker coaching selv eller til ansatte så kan vi finne en god løsning!

Jeg kommer ikke til å gi deg råd eller å fortelle deg hva du skal gjøre, men jeg kan hjelpe deg sortere og finne ut av ting.

Vi blir til i møte med andre, og sammen kan vi utforske og legge grunnlag for endring og vekst.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.  Personvern og cookies

Facebook
Instagram