Kontakt og FAQ

Ting det er greit å vite

Her har jeg samlet litt spørsmål og svar om hvordan jeg gjør ting. Lurer du på noe annet så er det bare å sende en melding!

Er du ferdig utdannet?

Nei, jeg går fremdeles på Norsk Gestaltinstitutt (NGI) i Sandvika, men jeg er godkjent for å ha praksis. Jeg får veiledning og faglig støtte fra skolen.

Har du taushetsplikt?

Alt du forteller meg forblir hos meg. Mine notater om deg er det kun jeg som har tilgang til, men du skal selvfølgelig få innsyn i alt jeg har lagret om deg dersom du ønsker det (se personvern).
Dersom jeg vurderer at du utgjør en trussel ovenfor deg selv eller andre mennesker og dyr, har jeg en plikt til å melde fra til rette instans.
Forteller du meg derimot at du mistrives på jobb eller syntes sjefen er en dust forteller jeg det selvfølgelig ikke videre, uansett hvem som betaler for timen.

Hva er avbestillingsbetingelsene?

Jeg har en 24-timers flytte- og avbestillingsfrist. Kanselleres eller flyttes avtalen mindre enn 24 timer før oppsatt tid faktureres avtalen i sin helhet.

Hvordan betaler jeg?

Jeg bruker vipps eller sender faktura på mail.

Hva koster det?

Forløpig tar jeg 450 kr for 50 minutter (+ journalskriving) og 650 kr for 90 minutter (+ journalskriving)

Hvor holder du til og hvordan kommer jeg meg dit?

Jeg holder til i Senter for Relasjon i Bygdøy Allé 21, rett ved Solli plass.

Kontakt

    Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.  Personvern og cookies

    Facebook
    Instagram