Om Meg

Foto: Eili Bråstad

Mitt navn er Anette Bjørke, jeg har svennebrev i damefrisørfaget og over 15 års erfaring fra å jobbe i frisørbransjen. Jeg elsker frisørfaget, og jobber fremdeles som frisør på Luv på Grünerløkka i Oslo. Jeg hadde læretida mi i Olimb & co, og fortsatte i avdelingen på Løkka før vi gikk ut og ble en selvstendig salong som Luv i 2019.

Jeg har vært med på planlegging og styling til show og foto, i tillegg til det daglige salonglivet. Kurs på bl.a Sassoon i London og min egen driv etter å lære har gitt meg faglig kunnskap og trygghet, og gjennom Aveda har jeg fått dyrke min interesse for produkter og hva de kan gjøre for oss. Jeg har oppnådd gode resultater som frisør og har i dag en stabil kundegruppe med venteliste.

I 2016 fikk jeg MS-diagnose som gjorde at jeg etter hvert måtte roe litt ned og få et litt annet perspektiv på livet.

Høsten 2022 begynte jeg på coachingutdannelse ved Norsk Gestaltinstitutt (NGI). Det er en toårig deltids høyskoleutdannelse der jeg lærer å bruke gestaltmetoder til å hjelpe andre igjennom coaching. Jeg er nå studentcoach og godkjent for å ha egne klienter. Jeg er medlem av Gestaltpraktiserende i Organisasjoner (GPO), en fagorganisasjon for gestaltcoacher.

Jeg holder til på Senter for Relasjon og Endring i Nobelsgate 16a, den gamle svenske ambassaden.

Firmanr: 931 968 718

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.  Personvern og cookies

Facebook
Instagram